Booking.com

Booking.com

Club Winterberg

Onmisbaar voor iedereen die naar Winterberg gaat

Dé online community voor Winterberg

Club Winterberg

Stel je eens voor dat .....


 • je al je vragen over Winterberg kunt stellen
 • je vragen beantwoord worden door ervaringsdeskundigen: de Winterberg-fans
 • je toegang hebt tot alle e-books en deze kunt downloaden op je telefoon
 • je een weekend in een appartement aan de piste kunt winnen
 • je Winterberg-ambassadeur wordt
 • je de strijd aangaat met je mede clubleden voor leuke prijzen
 • je altijd het laatste nieuws uit Winterberg ontvangt
 • je een vast aanspreekpunt hebt voor al je vragen: de Club
 • je veilig onderling kunt chatten en priveberichtjes sturen
 • een besloten, veilige omgeving krijgt
 • die alleen toegankelijk is voor geregistreerde leden
 • en veel meer

Winterberg is enorm populair bij Nederlanders, vooral in de winter. Hoe fijn is het als je even een paar dagen kan skiën en dat op enkele uurtjes rijafstand. Ook in de zomer is Winterberg een toffe bestemming door alle sportieve en recreatieve mogelijkheden.


Wij zijn zelf 'enorme' Winterberg-fans en zijn er het grootste gedeelte van het jaar en genieten van alle seizoenen, het buitenleven, de knusheid en het vakantiegevoel.


We krijgen inmiddels heel veel vragen, onze blogs worden gelezen, onze e-books gedownload, onze facebook-groep groeit en weersvooruitzichten gevolgd. Hierdoor kregen wij het idee om Club Winterberg, deze community, te starten. Als antwoord op jullie vragen en interesse.


En omdat Winterberg onze passie is.

Groetjes uit Winterberg

De voordelen van Club Winterberg

Club Winterberg community en marktplaats

Op het community platform kun jij al je vragen en input over Winterberg kwijt. Ieder lid kan ook informatie delen en nieuwsberichten uit en over Winterberg plaatsen en vragen van andere leden beantwoorden.


Je kunt je aanmelden voor een wekelijkse korte update in je mail met de belangrijkste nieuwsberichten van de afgelopen week. Zo mis je nooit belangrijke informatie.


Op de community wordt ook het laatste nieuws uit Winterberg door ons geplaatst. Van geopende pistes, sneeuwval, nieuwe skiliften/restaurants/winkels etc en veel meer. Zo hoef je niets meer te missen. Alles netjes op de juiste plek. Zo kun je altijd snel vinden wat jou interesseert en word je niet belast met allerlei berichten die je niet interessant vindt.


Op marktplaats kun je tweedehands spullen plaatsen, verkopen en kopen. Denk aan tweedehands skispullen-, snowboards-, en bv mountainbike, sleetjes, spullen of een appartement van particulieren huren.


Ook kun je je diensten (skiles of snowboardles geven of een lift naar Winterberg aanbieden bijvoorbeeld) aanbieden. 

Wedstrijden, polls, verlotingen en quizzes

Om het extra leuk te maken kun je meedoen aan wedstrijden, polls en verlotingen.


Je kunt bv gratis verblijf in Winterberg-, kaartjes voor rodel-en skiliften of boeken over Winterberg winnen. Deze wedstrijden vind je terug op de Club en worden daar ook aangekondigd. Op de Club vind je  ook kennis-quizzes waarmee je je parate kennis over Winterberg kunt testen en verhogen

Werk in uitvoering


Korting op appartementen, last minutes en vroegboekingen

We werken aan een upgrade voor de Club, waarbij er functionaliteiten bij gaan komen. Je kunt denken aan korting op appartementen, speciale last-minutes en vroegboek-aanbiedingen.


Hoe het precies gaat werken zijn we nog mee bezig. Als het klaar is wordt het natuurlijk hier bekend gemaakt op de Club.


Gratis alle e-books downloaden

We krijgen heel veel vragen van vakantiegangers naar Winterberg over de meest uiteenlopende onderwerpen. De vragen bundelen we naar onderwerp en schrijven er e-books over.


Denk bv aan een e-book over de regels rond winterbanden en sneeuwkettingen in Duitsland. Of alle nieuwe prijzen, liften en pistes in een handig overzicht aan het begin van het nieuwe seizoen.


Er komen steeds meer e-books bij en ze zijn allemaal gratis te downloaden naar je telefoon zodat je ze makkelijk kunt raadplegen waar je ook bent.

Sluit je aan bij groepen

Wat kun je met de groepsfunctie?


Je kunt zelf een groep starten: bv als je met een groep vrienden of familie naar Winterberg gaat en je informatie wilt uitwisselen.


Je kunt ook openbare groepen maken. Dit kan bv zijn 'Wandelen in Winterberg' of 'Motorrijders in Winterberg' of 'Skiën met kleine kinderen'.


Iedereen kan zich bij openbare groepen aanmelden en meedoen. Je haalt hier vaak waardevolle informatie vandaan en leuke contacten. De informatie die in deze groepen gedeeld wordt is erg gericht op 1 onderwerp en dat kan heel fijn zijn. Je zit direct bij de bron.


Naast de groepsfunctie is er ook een veilige chatfunctie om contact te kunnen hebben met andere leden. Je kunt dan veilig chatten binnen de omgeving van de Club.

Werk in uitvoering


Proefslapen in Winterberg

Aan deze functie wordt ook nog gewerkt. Hoe deze wordt vormgegeven en of het gaat lukken is nog niet helemaal bekend.


We denken aan een ludieke actie om tester van de appartementen van de club te worden. Een aantal keer per jaar zoeken we mensen die de appartementen willen testen. We willen graag objectieve input over verbeterpunten. 

Veilig en besloten


Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich prettig en veilig voelt binnen de 'muren' van de Club. Daarom is Club Winterberg alleen toegankelijk voor geregistreerde leden. Daarnaast houden we de berichten en informatie die geplaatst wordt in de gaten. Het is ook niet mogelijk als 'anoniem' lid je aan te melden. Veiligheid en plezier staat bij ons voorop, voor andere zaken is geen plaats. Mocht er toch iets voorvallen dan kun je dat melden bij de beheerders.

Wat vinden andere van Club Winterberg

Pingie uit A.
Ik sluit me niet zo snel aan bij clubs, maar Club Winterberg is leuk. Ook veel handige informatie. Het e-book is echt handig
Leon

Ben eigenlijk lid geworden voor de info en uiteindelijk gebleven voor de korting haha (grapje, maar ook wel weer waar)

Leo uit G
Heb eerst een proeflidmaatschap geprobeerd en dat beviel goed.  Leuke club hoor!

Word ook lid

Gratis

BASIS lidmaatschap

Toegang tot informatie-boards
Vragen stellen en beantwoorden

Gebruik van het Club Winterberg-forum

Meedoen met polls, spellen en quizes

Contact met andere Winterberg-fans

Prive en veilig chatten met clubleden

Gezelligheid

Altijd het laatste nieuws uit Winterberg

Prijzen winnen

Sluit je aan bij groepen

Start je eigen groep

Gebruik van de Club marktplaats

Downloaden van e-books