Over 'Vakantie in Winterberg'

Ver weg maar toch dichtbij

Missie

Vakantie in Winterberg is dé plek voor de beste info, de handigste tips en de leukste hotspots over en in Winterberg. Met alle informatie van Vakantie in Winterberg wordt iedere vakantie, kort of lang, naar Winterberg een succes.


Wij zijn er om jou als vakantieganger naar Winterberg de best mogelijke 'Winterberg ervaring' te bieden. Dit doen we door alle informatie te delen via onze originele e-books, blogs, video's en social media berichten. Ook maken wij de jaarlijkse Winterberg Wintergids. Deze kun digitaal aanschaffen via deze website.


Daarnaast is het ons doel om alle Winterberg-fans te verbinden middels de online community Club Winterberg. Op deze community ontmoet je Winterberg-fans die jouw vragen kunnen beantwoorden, hun beste tips delen en je kunt er het laatste nieuws uit Winterberg volgen. Daarnaast is het mogelijk om overnachtingen te boeken. 


Ons team

Ingrid

Eigenaar

Administratie en IT

Winterberg fan

Marketing 

Wandelen en skiën

Leon

Eigenaar

Klantenservice

Motorrij-specialist

Winterberg fan

Fietsen en skiën

Wat vinden anderen van Winterberg

Een aanrader. Met drie vrienden drie overnachtingen gedaan. Hebben daar de omgeving verkent met onze motoren. Prachtig gebied om te door te rijden met genoeg mogelijkheden om te lunchen op mooie plekken. Het appartement lekker ruim en schoon en je kan zien dat dit wordt beheerd door de eigenaren zelf. Aanrader dus voor iedereen die van wandelen, fietsen en de natuur wil genieten.


Komen zeker terug
Koen v. S.
Niet geweten dat er zoveel te doen is in Winterberg in het zomerseizoen! Door Corona-beperkingen ipv Spanje een weekje Winterberg gedaan. De kinderen vonden het geweldig, vooral de fly-line en zomerrodelbanen vielen in de smaak. Mijn man is 2x gaan karten met de kinderen. Ik hield het bij wandelen en de leuke terrasjes ;). Wij komen zeker nog eens terug want hebben nog lang niet alles geprobeerd en bekeken. Dus tot ziens!
Janneke de B.

We zijn voor het eerst gaan wintersporten met de kinderen en wilde niet meteen heel lang en ver. Daarom gekozen voor Winterberg. We waren binnen 3 uur op de plek van bestemming. Thuis hadden we al de skilessen van de kinderen gereserveerd omdat we zeker wilde zijn van de Nederlandse lessen. We hebben enorm genoten, de kinderen vonden het jammer om weer naar huis te gaan. Onze missie is dus geslaagd om ze aan het skien te krijgen.

Marjolein S.